Tietoa meistä

Asaplaina.fi on kotimainen lainanvälityspalvelu

Asaplaina.fi on tehty palvelemaan suomalaisia kuluttajia. Asaplaina.fi auttaa sinua löytämään ja kilpailuttamaan juuri sen parhaan mahdollisen lainan. Palvelumme auttaa sinua sekä lainanmyöntäjää löytämään toisenne – jotta saat parhainta mahdollista apua hetkelliseen tai äkilliseen rahantarpeeseesi. Palvelun tuottaa Salus Group Oy.

Tavoitteemme on, että pääset mahdollisimman edullisesti toteuttamaan unelmiasi tai kenties vain hoitamaan arjen haasteita pois päiväjärjestyksestä. Mikä kaikkein tärkeintä: haluamme, että tämä tapahtuu nopeasti, turvallisessa ympäristössä ja sinulle täysin maksuttomasti.

Kirjautumalla asiakkaillemme tarkoitettuun turvalliseen OmaAsaplaina.fi-palveluun voit vertailla lainatarjouksia ja päättää itse, minkä lainan hyväksyt. Kokenut ja asiakaslähtöinen henkilökuntamme tarjoaa sinulle aina henkilökohtaista palvelua ja auttaa sinua lainanhakuprosessissa. Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse numeroon 03-4109 2000.

Turvallinen

Turvallisuus on meille tärkeä sana ja se on mukana kaikissa päätöksissämme. Asiakkaamme antavat meille arvokkaan tehtävän etsiä juuri heille parhaan mahdollisen lainatarjouksen. Parhaan löytäminen, varsinkin verkon monista vaihtoehdoista, voi olla usein monimutkaista. Riski liian kalliin lainan ottamiseen on tällöin suuri. Meidän päämääränämme on löytää paras mahdollinen tarjous jokaiselle asiakkaalle.

Noudatamme jatkuvasti tietosuojaa koskevia lakeja, määräyksiä ja vaatimuksia. Seuraamme tietoturvauhkien ja –ratkaisujen kehitystä ja otamme niitä huomioon omissa ratkaisuissamme.

Nopea

Verkossa toimiminen antaa mahdollisuuden olla erittäin nopea. Sinulla lainanhakijana on oikeus vaatia nopeuden lisäksi myös vaivattomuutta ja laatua. Asaplaina.fi antaa sinulle mahdollisuuden olla, ainoastaan yhden hakemuksen täyttämällä, dialogissa useamman lainantarjoajan kanssa, vieläpä melkein reaaliajassa! Järjestelmämme antaa sinulle mahdollisuuden nopeaan, vaivattomaan lainanhakuprosessiin.

Maksuton

Asaplaina.fi -palvelun käyttö on sinulle täysin ILMAISTA. Me saamme korvauksemme luotonmyöntäjiltä emmekä veloita lainanhakijalta mitään.